Taxi-Helsingborg Kvalitet Säkerhet Komfort  Avkoppling Rätt pris 180 800

Taxi-Helsingborg
Kvalitet Säkerhet Komfort  Avkoppling Rätt pris 180 800

Vi är ett taxibolag i Helsingborg.
Med en stark lokal närvaro arbetar vi för att ge dig som kund bästa möjliga service var du än befinner dig.Vårt fokus är att göra din taxiupplevelse så enkel som möjligt, oavsett om det gäller privata resor eller resor i tjänsten. Vi finns tillgängliga på 042-180 800, ring och boka er taxi hos oss så kör vi dig bekvämt och tryggt dit du vill – dygnet runt, året runt.

Vad vi erbjuder

Komfort och avkoppling

Med oss på Taxi-Helsingborg reser du alltid i hög komfort. Vi är ett företag som alltid erbjuder våra kunder en hög servicenivå samt punktlighet. Vi har fasta priser till alla flygplatser. Hos oss är vi måna om Kvalitén och komforten vi erbjuder. Taxi Helsingborg tror starkt på att ta tillbaka de gamla taxitraditionerna. Välj oss för en bättre taxi upplevelse!

Överallt och snabbt

Vi vet hur viktigt det är att passa tider, med oss kan ni räkna med att vi tar er dit ni behöver åka till i tid. Taxi Helsingborg en taxifirma att lita på.

Prislista

Om det bara är så att ni ska resa någonstans inom Helsingborg, en längre sträcka eller kanske ni ska till flygplatsen för att åka iväg på er semester. Så har vi priserna som ni är ute efter!
Se över vår prislista

Behöver ni skjuts?

Upplev då nöjet med att resa med oss